USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Скрижаль голосу»: луцький музикант випустив навчальну книгу

8 Травня 2024 22:15
Музикант із Луцька, фронтмен гурту «Мотанка» Віктор Верба (Жалнін) випустив дебютну книгу. Це навчальне видання з вокалу під назвою «Скрижаль голосу». Книга містить 472 сторінки, 173 QR-коди із відео та поясненнями, 100 демонстраційних вправ у відео та 20 ексклюзивних вправ в аудіозаписах.

Реліз книги відбувся 7 травня.

Як вказано в анотації до книги, це видання для початківців і професіоналів. Книга дає відповіді на те, як співати різними стилями: від чистого рок-вокалу до академічного, оперного та альтернативного метал-вокалу. Інформація з книги відкриє завісу перед простотою, природністю співу та надасть голосу вільності, гнучкості, сили та оригінальності.

Завдяки посібнику можна освоїти коректне формування звуку, голосу, роботу діафрагми, збагнути, що таке позиція голосу і робота гортані, як відбувається розвиток у голосотворенні, навчитися співати високі ноти та співати в різних стилях.

«Кожен із нас пише «Скрижаль» свого життя. Кожен є частиною історії, і без нас не було б цього світу. Ми ті піщинки піску і краплі води, без яких не існує океану. І я впевнений, що всі важливі. Дякую ЗСУ, дякую всім причетним, серед яких люди, яких я навіть до цього проєкту не знав», – зазначив Віктор.
Читати ще: Лучан та гостей міста запрошують на презентацію книги «Вежа через [О]»

Як зізнався автор, книгу про вокал він запланував написати ще три роки тому: «Поняття, як це робиться, не було жодного, але чемно лежали нотатки та плани з деякими темами із майстер-класів і уроків, які я проводив щодня. Я давав від пʼяти до восьми уроків на день, і це відкрило можливість розвинути систему навчання для студентів. Далі – написання теми до параграфів. Я вигадував їх щодня, на уроках з’являлися нові ідеї, а між ними я думав про форму написання. Інколи вночі приходили назви і графіки. Урешті я конвертував із думок 200 тем, із яких можна розвивати книгу. Наступний етап – систематизація тем у розділи. Цей процес зайняв немало часу. Розкладаючи аркуші паперу з темами, я обирав їх із котиком Монічкою. Звісно, шукав найкращі. Вийшло 173 параграфи».


Читати ще: Луцький метал-гурт Motanka презентував свій перший альбом

Музикант наголосив, що його дебютна книга – це не тільки 472 сторінки та 173 QR-коди із відео, а й 20 років досвіду та три роки роботи.

«Три роки, 1095 днів, 26 280 годин, 1 576 800 хвилин, 94 608 000 секунд… Саме стільки мені знадобилося часу, щоб дійти до нової мрії… Після написання перших параграфів я зрозумів, що в житті можливо все, якщо ми можемо про це мріяти. Ставте цілі та йдіть до мрій! Всіх причетних обіймаю. ЗСУ вклоняюсь!» – акцентував Віктор Верба (Жалнін).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus