USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Палена гума та гул моторів: ТОП-пілоти змагаються за першість у Луцьку

22 Червня 2019 15:00
У Луцьку триває другий день перегонів DDL-DRAGRACING DEVELOPMENT LEAGUE.

Сьогодні, 22 червня - основний день змагань. За станом на 14:00 годину вже завершився Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу. Триває професійна Українська драг-рейсинг серія PROUDRS, Belshina Drag Racing PRO Competitions of Ukraine.

Зазначимо, що автоперегони на луцькому військовому аеродромі вдалося організувати завдяки співпраці Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту та Президента федерації Андрія Гальчинського з командуваням Повітряних сил України і Луцькою міською радою.

Так, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук подякував усій команді, яка уже вдруге привезла до Луцька чудове свято шалених емоцій та драйву. Посадовець зазначив, що щиро сподівається, що автоперегони стануть доброю щорічною традицією для Луцька.
«Щиро бажаю, щоб ці дні змагань залишились для лучан гарними спогадами та принесли море позитивних емоцій», - наголосив Ігор Поліщук.

По завершенню змагань відбудеться урочисте нагородження чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus