USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Парламент Польщі дозволив висилати нелегальних мігрантів на кордоні

15 Жовтня 2021 16:24
Сейм Польщі 14 жовтня підтримав зміни до законодавства. Наразі в країні дозволятимуть вигнання нелегальних мігрантів, яких затримають на кордоні.

Про це інформує Deutsche Welle.

Водночас польські законодавці підтримали будівництво паркану з колючого дроту на кордоні з Білоруссю. Вартість проєкту для захисту від нелегальної міграції становитиме приблизно 353 мільйони євро.

Згідно з ухваленою парламентом Польщі поправкою до закону, іноземці, які незаконно перетнуть польський кордон і яких затримають на місці, повинні будуть залишити територію держави.

Крім того, відповідним громадянам також заборонять в’їзд до Польщі на термін від 6 місяців до року.

Нові норми законодавства дозволять польській владі залишати без розгляду прохання щодо надання притулку від іноземців, що незаконно потрапили на територію країни. Водночас передбачили й винятки – для осіб, які прибули з країн, де «є загроза їхньому життю і свободі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пьйотр Показати IP 15 Жовтня 2021 16:39
Катапультою в бік Біловежської пущі
Брати Наєби Показати IP 15 Жовтня 2021 21:07
Пуштуни всіх країн з'їзджайтесь в Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus