USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Партія Ігоря Палиці виступає за безвідсоткову амністію коштів громадян

22 Червня 2021 11:58
Влада вважає українців злочинцями! Адже за новим законом про податкову амністію, майже усі заощадження громадян кваліфікуються як нелегальні та вимагають оподаткування.

Про це повідомив народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Це в той час, як люди працюють на двох-трьох роботах, щоб нагодувати родину, і щодня сплачують податки!

Новий закон фактично запроваджує презумпцію винуватості, що брутально порушує конституційні права громадян! При цьому держава не гарантує ані конфіденційності інформації про громадян, ані імунітету від розслідувань правоохоронців. Партія «ЗА Майбутнє» переконана: в існуванні тіньової економіки винні не українці, а влада!

Ми виступаємо за безумовну та безвідсоткову амністію коштів громадян. Безперечно, за чітких державних гарантій — і щодо надійності інвестування амністованих коштів, і щодо конфіденційності інформації», — наголошує парламентар.

Читати ще: Місцеві громади мають отримати фінансовий суверенітет, – Ігор Палиця

Нагадаємо, Верховна Рада 15 червня підтримала законопроект № 5153, яким вводиться «нульова декларація». У період з 1 вересня 2021 до 1 вересня 2022 проведуть одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізосіб.

Збір з одноразового добровільного декларування – це одноразовий обов’язковий платіж, розмір якого самостійно розраховує декларант, виходячи з вартості належних йому активів з урахуванням ставок такого збору. Особи, які мають право на добровільне декларування і не скористалися ним, вважаються такими, які повідомили контролюючому органу про відсутність у власності активів, отриманих за рахунок доходів, з яких не сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus