USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Партії БПП і «Батьківщина» мають відійти в минуле, – Гройсман

17 Червня 2019 15:30
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман назвав «Блок Петра Порошенка», за списками якої він був обраний до Верховної Ради в 2014 році, «старої партією, яка має відійти в минуле». Аналогічну характеристику голова уряду дав партії Юлії Тимошенко, пише ZN.

«Старі партії, такі як БПП, «Батьківщина» мають відійти в минуле. У них була можливість приймати важливі для країни рішення, але вони цього не зробили», – заявив Гройсман в ефірі телеканалу ICTV у неділю, 16 червня.

На думку прем’єра, до Верховної Ради дев’ятого скликання мають зайти «нові сили», до яких він відносить і свою новостворену партію «Європейська стратегія».

«Було б добре, щоб до парламенту увійшли нові партії. Є «Слуга народу», «Голос», є партія «Українська стратегія Гройсмана», яка об’єднує професіоналів», – додав керівник Кабміну.

При цьому Гройсман висловив упевненість, що парламенту потрібні тільки «нові обличчя», але і досвідчені політики у складі нових політсил.

«Вважаю, що критерій «тільки нові обличчя в парламенті», – не повинен бути визначальним. У нас, з одного боку, молода, з іншого – професійна команда. У нас є історія, і ми можемо відповідати за всі свої успіхи, так і за недоробки», – підсумував прем’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
опа Показати IP 17 Червня 2019 15:53
Відійти в минуле мають люди, які в них входили, а не перебігати з однієї в іншу щоб постійно біля корити бути.
Виборець Показати IP 17 Червня 2019 17:23
Може і так ! Вони повинні відійти, але такі, як Гройсман і близько не повинні підійти ! Бо то є той, хто сказав, що покаже, як управляти країною, і показав так, що ми стали останніми в Європі за рівнем життя !
Іванна Показати IP 17 Червня 2019 18:38
Не повинні бути обраними регіонали, до який належав Яник із Кремля та всі сепари, через яких у нас в Луцьку виникла Алея Слави на кладовищі!!!. В знак пам'яті наших найкращих хлопців, яких ми втратили!!! Треба добре пам'ятати це та ретельно переглядати біографію кожного
ще не зовсім свідоми до Іванна Показати IP 17 Червня 2019 19:18
Щиро надіюся, що після проведення парламентських виборів та оприлюднення їх результатів, у вас виникне неприємний ШОК.
Лучанин до Іванна Показати IP 17 Червня 2019 19:26
І у нас знаходяться особи які мінусують
Я Показати IP 18 Червня 2019 06:17
теперь командовать парадом буду я !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus