USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Партизан-рок» від BRUTTO у Луцьку

3 Серпня 2015 15:41
Білорусько-український гурт BRUTTO став хедлайнером третього дня фестивалю національного опору «Бандерштат», закривши головну музичну сцену. Довге очікування гурту компенсувалось драйвовим виступом, під який шаленіли гості фесту.

Під час виступу майоріли стяги добровольчих батальйонів, які боронять Україну від російського агресора на сході. Також раз по раз запалювали фаєри та іншу піротехніку. Не обійшлося і без крауд-серфінгу – людей піднімали, і натовп на руках «передавав» їх до сцени.

Традиційно, у виконанні BRUTTO прозвучали «Гири», «Капитал», «Гарри» і наостанок – «Воины света», яку Сергій Міхалок виконував ще у складі «Ляпіса Трубєцкого». Нагадаємо, революційний гурт Brutto із колишнім вокалістом колективу «Ляпис Трубецкой» зібрав у рамках лютневого концерту у Луцьку сотні шанувальників. Окрім революційних пісень, музиканти облаяли політиків й закликали до боротьби у власних серцях і душах. Також Міхалок пояснив, чому він став партизаном і чому його не пускають на Батьківщину вже 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джулія Показати IP 3 Серпня 2015 16:07
Хто ми? BRUTTO! І було-КРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУТО.
asd Показати IP 3 Серпня 2015 16:32
asd
Razz Показати IP 3 Серпня 2015 21:51
Де відео?
123 Показати IP 4 Серпня 2015 11:47
" революційний гурт Bruttо" - яка революція - такий і гурт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus