USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Паті на Бандерштаті»: як бандерштатівці відривалися під «гуцул-метал». Фото

6 Серпня 2018 08:28
Гурт родом з Івано-Франківська Карна подарував бандерштатівцям неймовірні емоції: гості фесту качали під важкі ритми, слемилися та підспівували улюбленій команді.

Виступ відбувся на головній сцені «Бандерштату» 5 липня.

Вже з перших пісень музиканти з Карни дали зрозуміти, що бандерштатівцям сумувати не доведеться, адже під запальні важкі ритми встояти на місці було просто неможливо.
Гості фесту відривалися під усім знайомі «Гуцул-метал», «Чекати буду», «Полтергейст» та інші хіти гурту. Зауважимо, що трек «Моя мила» лідер гурту Олексій Шманьов співав разом з відвідувачами фесту, адже чи не кожен з них знав слова цієї пісні.
Зазвичай виступи Карни на Бандерштаті не обходяться без слемів, так сталося і цього разу – хлопці не могли втриматися аби не поштовхати один одного.

Гурт навіть перейменував одну зі своїх найвідоміших пісень «Паті на Прикарпатті» на «Паті на Бандерштаті».
Музиканти з Карни ненадовго покинули сцену, аби їх ще раз покликали на біс, тож наостанок вони зіграли пісню «Маленька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus