USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патріарх Філарет одужав від коронавірусу

16 Вересня 2020 19:11
Один із лідерів українських православних християн, почесний патріарх Філарет одужав від коронавірусу.

Про це повідомила Українська правда з посиланням насайт УПЦ КП.

«По милості Божій, святійший патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет одужав від хвороби. Патріарх Філарет отримав негативний результат тесту на COVID-19, який свідчить про те, що коронавірус подолано.

Його святість почуває себе добре, виписаний з лікарні і перебуває у своїй резиденції в Київській патріархії», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найближчим часом патріарх Філарет «продовжить трудитись на благо Церкви, виконуватиме своє служіння предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату та буде звершувати богослужіння».

Нагадаємо,4 вересня стало відомо, що 91-річний патріарх Філарет захворів на коронавірусну хворобу COVID-19 і перебуває у лікарні.

У березні, на початку пандемії коронавірусу, Філарет заявляв, що «епідемія – це покарання Боже за гріхи людей», одним із яких він назвав одностатеві шлюби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus