USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пацанка стала панянкою через алкоголь. ФОТО

25 Листопада 2011 15:33
Волинянка Оксана Назарчук, учасниця шоу «Від пацанки до панянки» потрапила на телебачення сп’яну. А брови їй повищипували за 700 гривень.

Про це пише газета «Вісник-К».

У четвірці фіналістів розважального шоу опинилась 23-річна мешканка села Прилуцьке, що у Ківерцівському районі. Однак позмагатися за головний приз учасниці не вдалось.

На питання, яким чином дівчина потрапила у проект, та посміхається: «Анкету заповнила сп’яну. Понаписувала всякого: що живу на спонсорську допомогу від чоловіків із сайту знайомств, люблю випити-погуляти, а ще дужче – секс. Вже забула про анкету, але якось мені подзвонили з Києва…».

Із 500 бажаючих потрапити до шоу, Оксану обрали до десятки «пацанок».

Зі слів дівчини, учасниць дійсно муштрували. Змушували вставати о шостій, бігти на зарядку, цілий день ходити на уроки, вчити французьку, українську, етикет, флоритику, стилістику і візаж.

Окрім того, як повідомила Оксана, на учасниць одягли корсети, які ті не мали права знімати. «За кілька тижнів я схудла на 10 кілограмів!», - наголошує дівчина.

«Був тиждень верхової їзди, також нас вчили розрізняти вина і оцінювати «букет» смаку, ще були танці, йога. А балет, на який ми теж мусили ходити, я досі згадую із жахом», - пригадує Оксана.

За період участі у шоу, незважаючи на невеселі прогнози та очікування викладачів і учасниць, Оксана виборювала перші місця у кулінарії, верховій їзді та бальних танцях.
«Я була єдиною сільською дівчиною на шоу, тож багато від мене не чекали. Утім я виявилася дуже чіпкою», - посміхається учасниця.

Проблеми з’явилися, коли почався тиждень музики та театрального мистецтва – «мені ведмідь на вуха наступив, грала на автоматі, рахуючи, який палець коли і куди переставляти». Уже тоді дівчина почала пакувати речі.

«Найбільше мені запам’яталося, як мене возили у якийсь київський салон. Звернула увагу на тамтешні розцінки. Майже 1900 гривень там коштує стрижка, а брови мені повищипували за… 700», - дивується Оксана.

Після участі у шоу дівчина дійсно перетворилась з «пацанки в панянку». Таки далися взнаки виснажливі уроки. Вона стала спокійнішою, почала стежити за собою, відмовилася від спиртного та збирає кошти на відновлення в університет, який якось кинула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Тарас Показати IP 25 Листопада 2011 16:00
Молодець! Бажаю тобі гарної долі!!!!!! :-))))))
ДОцент Показати IP 25 Листопада 2011 16:58
В державы на першому мысцы простытутки,алкоголыки,злодыы,для них навыть дороге ТЕлебачення цылодобово.
Вася Показати IP 25 Листопада 2011 17:10
Невиховане дівчисько. Дійсно - яка держава такі проекти і для таких
Хатуль Мадан Показати IP 25 Листопада 2011 18:31
можна витягти дівку з села, але село з дівки витягти неможна((( таких "панянок" і ворогу не побажаєш.
Vigilante до Хатуль Мадан Показати IP 25 Листопада 2011 20:17
Золоті слова. З власних спостережень знаю, що навіть якщо дівка і закріпиться в місті, по ній все одно видно Полісся або Горохівський район навіть неозброєним оком. Деяким "панянкам" треба менше часу, щоби сільські манери зникли, деяким більше, але в більшості це на все життя і медицина тут безсила.
111 до Vigilante Показати IP 25 Листопада 2011 23:35
та ладно. вже забули як в луцьк з сіл на заводи людей збирали? ше з москвичами про рівень інтелігентності посперечайтесь.
Лара до Vigilante Показати IP 26 Листопада 2011 16:03
...ніколи інтелект не визначався географією...і тим більше рівнем гламуру чи пафосу...як на мене то зараз жити в селі набагато престижніше ніж у місті... хочеться перефразувати вираз: легко витягнути людину з бруд, але витягнути бруд з людини - практично не можливо...
DIMON до Vigilante Показати IP 26 Листопада 2011 16:30
Горохiвський район не полiсся !!!Не треба по однiй дiвцi судити весь район.Можна подумати у мiстi всi дiвки такi чемненькi та гламурненькi...
зaгрeб Показати IP 25 Листопада 2011 21:15
Типическая представительница комсомола.
Лучанка Показати IP 25 Листопада 2011 22:19
«Найбільше мені запам’яталося, як мене возили у якийсь київський салон. Звернула увагу на тамтешні розцінки. Майже 1900 гривень там коштує стрижка, а брови мені повищипували за… 700», - дивується Оксана. Ого, нічого собі!!! Це мабуть салон був для показу на ТВ=) і все),або для політиків,зірок та бізнесменів, але не для простих людей м. Києва!!!
11 Показати IP 25 Листопада 2011 22:46
Людина змінила сво життя, а ви? При чому тут село чи місто. Ви глибше дивіться. Чому замість того щоб підпримати судите людину. Чи ви судді? Тримайся дівчино і шукай глибину людського життя.
fuck Показати IP 25 Листопада 2011 23:18
ХАТУЛЬ Ну звичайно ж село не витягти... а в місті ж одні панянки, богині етикету та герцогині ввічливості живуть. Тільки щось не знаю де це "добро городське" ховається. Напевно це ті напівголі шльондри розмальовані "під команчі" в нічних клубах ЛУЦЬКА, які готові розставити ноги щойно побачивши грошовитого старого пенька чи мажора на татовій тачці.
DIMON до fuck Показати IP 26 Листопада 2011 16:13
fuck-молодець!!!правий на всi 100!!!респект i уважуха!!!!!!!!!!
папуас Показати IP 26 Листопада 2011 18:43
Оцей Хатуль, як вкрай обмежена людина, не знає, що хліб, який він їсть, вирощений в селі, і мясо, і фрукти з овочами, і молоко з сметаною. Село - основа життя. Про це знають навіть папуаси з повязками на стегнах, а хатулі не знають і з презирством говорять про людей, в яких руки пахнуть хлібом.
111 до папуас Показати IP 26 Листопада 2011 22:06
тут ви не праві. хліб з розпушувачів вони їдять, молоко сметану з порошків, мясо крім хімії кормів не бачило. і жити в камяному гетто в Європі не престижно
Микола Господарик Показати IP 26 Листопада 2011 21:04
Саме цікаве читати коментарі, а не суть написаного навіть. Написано гарно. Дійсно, що поганого коли одна особа змінила стиль життя. А коли для прикладу їх змінить 1000 інших які бачили проект. Цікаво. Те що робили це за гроші. А ви на роботу безкоштовно їздите ходите харчується. Хтось казав про Полісся. Люди різні. Хтось дійсно з півметра та 2х слів себе виказує, а Хтось стає Губернатором, депутатом. Так що життя людей цікаве. п.с. І по ходу гарна українська навіть проста дівчина з села набагато краща розфарбованої тупої довгоногої барбі...
SPIKER Показати IP 26 Листопада 2011 23:41
Коль,ота педовка шось змінила для себе???а ніхрена,приїхала і далі бухатиме в себе в Прилуцькому...заодно матиме шо розказати собутильнікам...
http://vk.com/id183202985 Показати IP 21 Грудня 2012 20:23
...знаю багатьох людей які займають хороші посади,закінчували престижні заклади( школи,унів...)тепер ЛЮДИ (завдяки батькам)спілкуються на високі теми,не усі з них закохані у музику, не усі знають правила етикету, з багатьма і немає про що поговорити окрім купив тато круту тачку( тато звичайно невставляємо)або що одіти шубку із шиншили чи з соболя,так щоб усім очі повилазили(не завидую маю по п"яти з норки, носити нікуди )але не завжди їхня поведінка відповідає їх вихованню,квиток у життя дали про це не згадав ніхто, а ті СУДДІ хто ви? хто ваші батьки? може "о та педовка " нічого хорошого не бачила у своєму житті, та судячи по комент. зробила для себе висновок? і йде до кращого, ніж деяке міське панство виходить з ресторану а якась " свиня "на галстук наступила.Веду до того що людини завжди залишиться людиною, а погань будьто міська чи сільська чи світська поганню...почніть із СЕБЕ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus