USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

За хороші гроші Майкона продамо, – Столяр

22 Грудня 2011 12:24
Дав оцінку нинішнім гравцям «Волині», а також розповів про реорганізацію клубу Василь Столяр в інтерв’ю «Хронікам Любарта».
Щодо нинішнього складу «Волині», то президент клубу настроєний не надто оптимістично – каже, що багато футболістів залишать команду.
Зокрема, на запитання про майбутнє Майкона відповів, що все вирішиться в січні.
«Якщо якийсь клуб заплатить хороші гроші, ми його продамо. Має бути конкуренція в команді», – зазначив він.
Під «обстріл» потрапили й інші гравці: «Загалом чимало футболістів залишать команду. Їх чомусь псує збірна, надто молодіжна… Це стосується Павлова, Бабиря. Амбіції мають великі, уявили себе Індзагі чи Шевченком. А Павлов і в Харкові не реалізував моменти, і з Маріуполем вдома. Може, «Волинь» не їхня команда? Таке трапляється…»
«Кінашу я не вірю. Брехун. Слава, як на мене, футболу не любить, хоч, переконаний, в Україні талановитішого за нього не було. Шкода, що талант не завжди підкріплений бажанням. Щойно отримує гроші – зникає на три тижні. Наш новий віце-президент попросив за нього. Побачимо. Але він втратив свою форму. Як і Майкон, який після червоних карток бережеться, шукає нову команду», – продовжив Столяр.

Президент «Волині» повідомив і про найближчі плани клубу – розповів, що планують взяти двох нових нападників. Окрім того, приїде молодий воротар київського «Динамо» Анатолій Тимофеєв. За словами Столяра, пропонували повернутися із Боснії Круничу, але той відмовився. Мовляв, через свій вік не витримає навантаження «Волині». В планах також було запросити Тищенка (гравець «Іллічівця», – «ВН»), проте, як зазначив Столяр, він – «улюбленець Бойка» (президент «Іллічівця», – «ВН»).
Також в планах побудувати ще й дитячу футбольну академію на базі інтернату на Дубнівській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Виктор Показати IP 22 Грудня 2011 12:49
Успехов,удачи,сил и здоровья Вам для реализации ваших идей.С нетерпением ждем новый стадион в Луцке.
I win Показати IP 22 Грудня 2011 16:03
бла бла бла
Igor_vt Показати IP 22 Грудня 2011 17:47
А за будівництво стадіона нового не сказав нічого.
кананович Показати IP 23 Грудня 2011 11:17
Столяр стад1он треба!
Макс Показати IP 23 Грудня 2011 20:17
нармальний той тимофеєв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus