USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Паводок у Буковелі: курорт плаває, зруйновані мости та розмиті дороги. Відео

23 Червня 2020 19:20
На Прикарпатті у двох місцях зруйнована дорога на Буковель. Через розлиття річки у межах сіл Татарів та Микуличин автошлях Н-09 сполученням Мукачево – Рогатин став непроїзним. Окрім того, біля Микуличина змило міст, в результаті чого перервалося сполучення дорогою Яремче – Буковель. Сам курорт – теж плаває, потужні потоки води туристи знімають на відео, пише 24 канал.

Через рясні зливи популярний український курорт затопило. Просто центральними дорогами Буковелю несуться потоки води.

Туристи знімають відео, на яких видно курортні будиночки, що стоять у воді та швидку «річку», яка збігає центральними алеями Буковелю.

У двох місцях дорога зруйнована та заблокована: на дорозі між Яремче та Микуличином стався зсув ґрунту, а в Татарові річка підмила дорогу.

У самому Микуличині теж розлився потічок. Усе це спричинило ситуацію, за якої декілька проїздів на Буковель – зруйновані вщент.

Нагадаємо, через негоду у Карпатах загинуло троє людей.
За прогнозом Укргідрометцентру, дощі та грози в західних областях України йтимуть до кінця тижня.

На Прикарпатті пік надзвичайної ситуації з паводками очікують 24 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus