USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студенти Луцька їдуть в Буковель

28 Травня 2014 19:00
Учасники студентського проекту «Студентський вектор. Lutsk» отримали сертифікати на десятиденний відпочинок у Буковелі від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Цікаві екскурсії містом, перегляди фільмів з обговоренням, дискусії та тренінги «Мотивація до самовдосконалення» – так наповнювали дозвілля студентів-стипендіатів фонду координатори проекту Анастасія Шевчик та Антон Євтушок.

Нагадаємо, благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» реалізує програму, у рамках якої 100 обдарованих студентів денної форми навчання, які найбільше відзначилися в науковій, навчальній, культурно-мистецькій, спортивній, громадській діяльності навчальних закладів державної форми власності I-IY рівня акредитації Луцька отримують стипендії благодійного фонду.

«Дуже добре, що у нас є розуміння і підтримка один одного. Ви всі дуже позитивні. Ідея проекту народжувалася спільно з Анастасією Шевчик, на етапі тренінгів долучилася психологічна служба СНУ імені Лесі Українки. Дякуємо за вашу роботу, за те, що ви згуртувалися, дослухалися до того, що вам говорили тренери. Тому правління благодійного фонду прийняло рішення нагородити найактивніших учасників проекту поїздкою в Буковель. Поширюйте добрі знання, адже те, що народжується з радістю, любов'ю, дає гарні плоди», - привітала студентів заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич.


Студенти подякували за активне дозвілля, ефективні тренінги та можливість відпочити у Буковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
PRIEST Показати IP 28 Травня 2014 23:08
Хтось в Буковель. Когось в Волноваху. Така вона, соціальна справедливість. ...жорстока.
Я до PRIEST Показати IP 29 Травня 2014 12:43
От цілком погоджуюсь. На фоні того, що зараз робиться такі новини типу "їдуть в Буковель" організовують "студентську республіку", коли їхні однолітки гинуть під кулями, благодушного настрою не додають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus