USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Пекельна вечірка: в Іспанії 13 людей загинуло в пожежі у нічному клубі

1 Жовтня 2023 19:53
Щонайменше 13 людей загинули в результаті пожежі, яка охопила три нічні клуби в місті Мурсія на південному сході Іспанії. Рятувальники продовжують пошуки інших постраждалих.

Про це повідомляє France24.

Пожежа спалахнула в неділю, 1 жовтня, близько 6 ранку за місцевим часом (о 7 ранку за Києвом) в нічному клубі Fonda, а потім поширилася на два сусідні розважальні заклади.

Вогонь приборкували дві години. На місце події прибули понад 40 пожежників і 12 машин швидкої допомоги.

Усі загиблі були знайдені в нічному клубі Fonda, який зазнав найбільшої шкоди від пожежі, включаючи обвал його даху.

Четверо людей були госпіталізовані через вдихання диму, а рятувальні групи все ще шукають зниклих безвісти, яких наразі вісім.

Речник національної поліції Дієго Сераль повідомив, що в суботу ввечері в клубі проходила вечірка з нагоди дня народження.

З’ясуванням причин пожежі займаються експерти-криміналісти.

На відеозаписах, оприлюднених міською пожежною бригадою, видно, як пожежники, тримаючи довгий шланг, наближаються до вогню всередині закладу, проходячи повз барні столики, на яких все ще стоять напої.

Мерія міста заявила, що «глибоко шкодує» про аварію, та висловила співчуття постраждалим. Міський голова оголосив триденну жалобу та створив пункт прийому родичів загиблих.

Ця пожежа є найбільшою за кількістю жертв в Іспанії в закладі відпочинку після трагедії 1990 року в нічному клубі Flying у Сарагосі, де загинули 43 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
р Показати IP 1 Жовтня 2023 21:11
В АДУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus