USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пожежа в хмарочосі у Бангладеші: загинули 25 осіб

29 Березня 2019 10:35
Кількість загиблих внаслідок пожежі в хмарочосі в столиці Бангладешу зросла до 25 осіб.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на AFP.

Відзначається, що серед загиблих також люди, які, рятуючись від вогню, стрибнули з вікон.

«Кількість загиблих становить 25. Ми передали 24 тіла їхнім родичам», – сказав AFP заступник комісара поліції Дакки Мостак Ахмед.

"Представник житлового сектора Бангладеш заявив, що в п'ятницю буде пред'явлено кримінальне обвинувачення власнику будівлі, де в результаті пожежі загинули 25 осіб і чотири незаконно побудованих верхніх поверхи", - пише видання.

Також пообіцяв вжити заходів проти посадових осіб в своєму міністерстві міністр житлового будівництва і громадських робіт С.М. Резаул Карим.

Відзначається, що в результаті пожежі постраждали близько 70 осіб, багато з яких в даний час проходять лікування в опіковому відділенні лікарні Дакки.

Нагадаємо, пожежа в 22-поверховому будинку FR Tower в престижному торговому районі Банани в центрі Дакки спалахнула вдень 28 березня. Раніше повідомлялося про 8 загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus