USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пентагон підтвердив виділення $250 млн військової допомоги Україні

18 Червня 2019 18:58
Конгрес США затвердив весь пакет безпекової допомоги на суму 250 млн. дол, що має бути наданий Україні у 2019 році по лінії Пентагону на цілі посилення національної безпеки і оборони, пише УНН з посиланням на Facebook-сторінку Посольства України в США.

«Таким чином, у Вашингтоні визнали, що Україна продовжує рух шляхом реформ, демонстрацією чого, у т.ч., стало неухильне виконання положень схваленого минулого року Закону про національну безпеку. Відповідні структури Міністерства оборони США вже розпочали процедури укладення контрактів на постачання обладнання і надання послуг для оборонного сектору України за рахунок коштів бюджету 2019 року», – вказано у повідомленні.

Цьогорічний пакет безпекової допомоги передбачає надання нашій державі як нелетальних, так і летальних видів оборонного озброєння, з окремим акцентом на підтримку Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

«Вдячні нашим американським партнерам за триваючу потужну підтримку у боротьбі з російською агресією!» – додали у дипломатичній місії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Піп Показати IP 18 Червня 2019 23:10
Цікаво одне, чим Україна буде віддячувати за тривалу фінансову підтримку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus