USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Передача інформації та санкції: у мережі оприлюднили нову розмову Меведчука з російським чиновником

13 Травня 2021 14:01
У мережі з’явились нові записи розмови нібито народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя», кума Путіна Віктора Медведчука. Цього разу він говорив із заступником керівника адміністрації президента Росії Володимиром Островенком.

Про це інформує «Обозреватель».

Розмова відбулась ще у 2015 році. Тож тоді Островенко був керівником протоколу президента Росії. Медведчук просив Островенка сказати «керівнику», що він «передав усе, про що домовлялися».

Читати ще: «Побільше нам перемог», – оприлюднили запис ймовірної розмови Медведчука, де він вітає бойовика Пушиліна

Дослівна розшифровка розмови:

Медведчук: Алло. Привіт, Володя. Привіт.

Островенко: Да..да.

Медведчук: Володя, ну спасибі, там все нормально вчора, да?

Островенко: Ага..

Медведчук: Дивись, передай, будь ласка, керівнику. Я сьогодні був вдень, усе передав, усе, що ми домовлялися. Скажіть, що я абсолютно всю інформацію дав, так?
Островенко: Ага..

Медведчук: Значить, і одне таке питання. Значить він говорить, що ось щодо цих, щодо санкцій, так, є якісь там питання з якихось або юридичних або фізичних, то можна сказати мені (коротко сміється). Ну, зрозуміло, так?

Островенко: Так, я зрозумів.

Медведчук: Так. Тобто він там.. Є готовність до редагування. Є готовність до редагування. Ось так. Усе, я передав (сміється). Так що доклади, якщо що, добре?

Островенко: Ага, добре..

Медведчук: Все..
Островенко: Ага. А то сказали, вони зовсім забили.. Ну я зрозумів. Добре

Медведчук: Ні-ні-ні. Ну ти зрозумів (сміється). Я ж повинен передати! (Сміється)

Островенко: Ага.

Медведчук: А то потім почнуть з’ясовувати, скажуть: як, я ж сказав! Реакція – це вже друге питання, а перше питання – треба передати. Правильно?

Островенко: Я зрозумів. Так, добре (сміється).

Медведчук: Так, добре, все, Володя. Якщо що – дзвони. Я на зв’язку.

11 травня генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що підписала підозри двом народним депутатам України: Медведчуку та Козаку.

Також 11 травня у будинок Медведчука на вулиці Монтажників у Києві з обшуками прийшла СБУ. Стало відомо, що підозри стосуються державної зради та замаху на розграбування державних ресурсів на окупованій території (ч. 1 ст. 111, ч. 3 ст. 15 і ч. 1 ст. 438 КК України). Того дня народний депутат заявив, що він перебуває на території України і збирається «брати участь у законних слідчих діях». 12 травня він побував в Офісі генпрокурора й отримав підозру в державній зраді. Медведчук стверджує, що документ вручили нібито з порушенням законної процедури.

В Офісі генерального прокурора визначили розмір застави для кума Путіна Віктора Медведчука, якого підозрюють у держзраді. Прокурори проситимуть про заставу у понад 300 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корiнний лучанин Показати IP 13 Травня 2021 14:33
Так що за "секрет" передав?
sdfd до Корiнний лучанин Показати IP 14 Травня 2021 20:37
як що? - "есть готовность к редактированию" (списка россиян попавших под санкции) У Порошенка есть готовность

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus