USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля будинку Медведчука зібралася поліція, очевидці повідомляли про вивіз зброї, – ЗМІ

21 Лютого 2022 20:14
Біля будинку нардепа від ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука журналісти проекту «Слідство.Інфо» помітили кілька мікроавтобусів та автівок, а також близько двох десятків людей, схожих на охоронців.

За словами очевидців, з маєтку вивозили якісь речі. Втім, коли журналісти прибули на місце, то зустріли лише охорону та поліцію, яка заблокувала виїзди та обшукала запарковане у дворі будинку авто.

За інформацією джерел «Слідства.Інфо», невідомі вантажили бронежилети й сумки під зброю в мікроавтобуси, та заправляли автівки. За словами одного із джерел журналістів, поліцейські могли приїхати за викликом Державного бюро розслідувань. «Бабель» звернувся по коментар до ДБР.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко уточнив, що сам Медведчук перебуває вдома, інформація про те, що він порушує умови домашнього арешту, не підтвердилась.

Як відомо, Медведчук має перебувати під домашнім арештом до 10 березня – це зобов’язання на нього поклав суд у «вугільній» справі.

Раніше журналісти дізналися, що дружина Медведчука Оксана Марченко ввечері 18 лютого поспіхом покинула Україну, виїхавши до Білорусі.

Медведчук є фігурантом кримінального провадження за статтею про державну зраду. Йому інкримінують організацію схеми торгівлі вугіллям з окупованими територіями Донбасу. Іншими фігурантами цієї справи є ексміністр енергетики Володимир Демчишин та пʼятий президент України Петро Порошенко. 12 жовтня Печерський райсуд Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт, відтоді він під ним і перебуває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus