USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Переговори Ердогана та Путіна: про що домовилися

5 Серпня 2022 22:15
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган і російський диктатор Володимир Путін за підсумками переговорів домовилися про часткову оплату в рублях постачання російського газу до Туреччини, і подальший розвиток відносин.

Про це УНН пише з посиланням на росЗМІ.

Глави держав за підсумками переговорів дійшли висновку, що турецький газовий потік є однією із найважливіших артерій постачання Європи російським газом. Він працює справно, ритмічно, без збоїв для споживачів як у Туреччині, так і в Європі.

Сторони також прийняли рішення нарощувати обсяг торгівлі Росії та Туреччини, йти назустріч очікуванням обох сторін з питань енергетики.

Крім того, президенти домовилися почати частково оплачувати в рублях постачання російського газу до Туреччини, а також нарощувати взаємодію Росії та Туреччини в транспортній сфері, промисловості, сільському господарстві, будівництві.

Також вирішено провести наступне засідання Ради співробітництва вищого рівня в Туреччині та забезпечити виконання Стамбульських угод, включаючи безперешкодний експорт зерна Росії.

Додамо, у Сочі завершилися переговори президента Росії Володимира Путіна та президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, які тривали понад 4 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 5 Серпня 2022 22:32
щоб ти путін здох

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus