USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переказав гроші на карту: волинянина ошукали на 77 тис. гривень

5 Серпня 2020 12:32
На гачок аферистів знову потрапили волиняни у соціальних мережах, на інтернет-платформах продажів та через телефонний зв’язок.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

21-річний ковельчанин хотів підзаробити на ставках в одній з соцмереж та добровільно перерахував зі своєї банківської карти 77 тисяч гривень на рахунок нібито представника міжнародного букмекерського холдингу. У результаті чоловіка ошукали.

Довірившись фітинговому повідомленню від однієї з популярних українських інтернет-платформ продажів, 48-річний житель Маневицького району втратив майже 6 тисяч гривень.

83-річна лучанка на прохання псевдопрацівника банку перерахувала майже 25 тисяч гривень на декілька мобільних номерів, які вже не пам’ятає.

Це непоодинокі випадки, коли громадяни втрачають великі суми грошей, повіривши на слово шахраям.

Поліція Волині вкотре просить відмовитись від передплати, а практикувати післяоплату товарів, які ви замовляєте через мережу Інтернет, уважно відстежити правильність написання посилання сайту, на якому ви вводите важливі особисті дані. І, будь ласка, не спілкуйтесь з псевдопрацівниками банку, які просять провести будь-які банківські операції по телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 5 Серпня 2020 16:35
*ох, просто *ох!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus