USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перелетів через салон: судили водія, через якого в ДТП біля Луцька загинув пасажир

15 Травня 2021 23:58
Водій, через якого в ДТП біля Луцька загинув пасажир, отримав три роки іспитового строку.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП сталася 5 липня 2017 року у селі Великий Омеляник Луцького району.

Того дня водій Renault Master, рухаючись вулицею Володимирською у напрямку Львівської, втративши пильність та не врахувавши дорожню ситуацію, зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, що раптово загальмував перед ним.

У результаті зіткнення травмувався пасажир Renault Master, який від різкого удару перелетів через салон та сильно вдарився. Медики швидкої забрали постраждалого без свідомості в лікарню, де внаслідок отриманих травм він помер.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, у загиблого була хребетно-спинномозкова травма, що супроводжувалась зміщенням двох хребців із пошкодженням спинного мозку.

І хоч у суді винуватець ДТП свою вину не визнав, проте її вдалося довести зібраними доказами та свідченнями очевидців.

Взявши до уваги всі обставини справи, суд призначив водію п’ять років позбавлення волі, замінивши на три роки іспитового строку. А також стягнув на користь сина і дружини загиблого 60 000 і 50 000 гривень матеріальної шкоди відповідно.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus