USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перемога фаворитів та ексгравці «Волині»: старт чемпіонату Луцького району з футзалу. Фоторепортаж

28 Листопада 2022 17:15
В обласному центрі Волині стартував чемпіонат Луцького району з футзалу – чимало гравців, які грають у великий футбол, змінили шипи на залки та в зимовий період перейшли на паркет. Але футзальний чемпіонат Луцького району обіцяє бути не менш цікавим, аніж футбольний. Щоправда, чимало вболівальників записали в одноосібні фаворити команду Bimmer, за яку виступають кілька футболістів луцької «Волині».

У першому турі чемпіонату на паркеті Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Тростянець» влаштував перестрілку з «Липинами», Bimmer упевнено переміг «Боратин», під час останнього матчу вечора «Острожець» та «Зміна» також не скупилися на голи. У першому турі мали зіграти «Піддубці» та «ОТГ», але через низку причин матч перенесли.

«Тростянець» – «Липини»

«Тростянець», за який виступають Сергій Піддубний і Тарас Кабанов, можна було вважати фаворитом, але «Липини» з таким розкладом не погодилися, що й продемонстрували в середині першого тайму – на 9-й хвилині рахунок відкрив Максимчук, який скористався помилкою захисту «Тростянця». Відзначимо, що останні одразу ж почали матч з п’ятим польовим. «Тростянець» швидко зреагував та завдяки Наумцю зрівняв рахунок – 1:1. Проте до кінця тайму «Липини» зуміли двічі розписатися у воротах своїх суперників (забивали Лич та Казмірук) і, здавалося б, забезпечити собі комфортну перевагу – 1:3. Проте у другому таймі на майданчику була лише одна команда. «Тростянець» завдяки автоголу Лудзяка скоротили відставання до мінімуму, а Котисько та Піддубний зрівняли рахунок та вивели свою команду вперед. Тож «Тростянець» святкував загальну перемогу 4:3.
Bimmer – «Боратин»

Як уже зазначали вище, за Bimmer виступають чимало колишніх футболістів луцької «Волині», серед яких Юрій Тетеренко, Олександр Чепелюк та Артем Дудік. Також кольори команди захищає професійний футзаліст Володимир Баденчук. Фаворити матчу довго не могли відкрити рахунок, щоразу натикаючись на непоступливих боратинців, але все ж зусиллями Дудіка розпечатали ворота на 17-й хвилині. Одразу ж по перерві Дудік, який став найкращим гравцем туру, оформив дубль, а Лящук наприкінці встановив остаточний рахунок матчу – 3:0.
«Острожець» – «Зміна»

«Острожець» ще в першому таймі показав серйозну заявку на перемогу – на початку матчу рахунок відкрив Кузьмич, а на останній хвилині першого тайму Дригульський його подвоїв. Однак у другому таймі «Зміна» зуміла нав’язати боротьбу, зрівнявши рахунок – Сеник оформив дубль на 28-й та 31-й хвилинах. Але не встигла «Зміна» порадіти позитивному рахунку, як на тій же 31-й хвилині Ярема знову вивів «Острожець» уперед.
На 35-й хвилині Назарчук зробив рахунок 4:2. Єдине, що «Зміна» змогла зробити, то це скоротити відставання на 39-й хвилині завдяки голу Шевельова. Тож «Острожець» здобув мінімальну перемогу – 4:3.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus