USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Усі загиблі АТОшники Луцького району отримали звання

25 Березня 2015 18:27
Звання «Почесний громадянин Луцького району» присвоїли загиблим волинянам, які боронили незалежність, волю і цілісність Батьківщини. Так депутати вирішили вшанувати на високому рівні героїв свого району й проголосували за це одностайно.

Присвоїли звання сьогодні, під час 43-ї позачергової сесія Луцької районної ради:

Хомяку Віктору Борисовичу.
Сивому Олександру Анатолійовичу.
Писаруку Сергію Миколайовичу.
Котельчуку Михайлу Володимировичу.
Іщуку Володимиру Степановичу.
Зелінському Василю Аркадійовичу.
Герасимюку Тарасу Павловичу.
Василюку Олександру Анатолійовичу.
Столярчуку Мирославу Станіславовичу.
Гончаруку Дмитру Дмитровичу.

Зауважимо, що всі у списку – воїни, які загинули під час АТО, окрім Хомяка Віктора Борисовича, який поклав своє життя на Майдані.

За кожного із цих загиблих депутати голосували по черзі й одностайно, із 42-х присутніх усі підтримали ініціативу присвоїти посмертно почесні звання, ніхто у залі не висловлював жодного заперечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 19:39
"Звання «Почесний громадянин Луцького району» присвоїли загиблим волинянам, які боронили незалежність, волю і цілісність Батьківщини." І здобули слідуюче: "Полонені терористи витягали тіла "кіборгів" у аеропорту." (назва статті взята з цього сайту, а саму статтю і самі знайдете). З урахуванням того, що тіла витягали там, де ВСУ вже немає, то зрозуміло, кого на вашему же сайті називають терористами.
Знаю Показати IP 25 Березня 2015 20:42
Хомяк повісився на Хрещатику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus