USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Переможна перестрілка «Волині» з «Кременем». Фоторепортаж

23 Жовтня 2021 09:25
Після втрати очок у минулому турі з «Гірник-Спортом» луцька «Волинь» прагнула повернутися на переможний шлях у домашньому матчі з кременчуцьким «Кременем». Гості «Авангарду» не надто вдало виступають у цьому сезоні, здобувши лише одне очко в останніх шести турах.

У «Волині» в стартовій одинадцятці вийшли найсильніші виконавці. Відзначимо, що на тренерському містку був відсутній головний тренер Альберт Шахов, який пропускав гру через дискваліфікацію, тож його заміняв помічник Тарас Михалик.
Лучани активніше розпочали матч і вже на 9 хвилині створили момент: після подачі кутового Кучеренко пробивав по воротах, Войтіховський підправляв м’яч п’ятою, однак зробив це невдало. Гості також відповіли ударом після кутового – повз ворота.

А на 13 хвилині «Волинь» відкрила рахунок: Цюпа непогано виконав штрафний, але влучив у стійку від якої м’яч відлетів у голкіпера Даніїла Єрмолова, а тоді у ворота – 1:0.
Проте «Волинь» святкувала недовго: на 16 хвилині Галат отримав розрізний пас з середини поля та після провалу центру захисту лучан поцілив у кут воріт Неділька – 1:1.

Після попущеного голу «хрестоносці» не знітилися та продовжили атакувати, вийшовши знову вперед на 23 хвилині: Хагназарі обігрався з Кучеренком та Кобзарем і за допомогою рикошету проткнув м’яч у ворота – 2:1.
На 34 хвилині «Волинь» забила втретє і знову після кутового: Цюпа подав на Кобзаря, який пробив головою, а Рябову залишалося лише підправити м’яч у ворота – 3:1.
Лучани могли закривати гру ще у першому таймі, але Єрмолов потягнув ще один удар Цюпи зі штрафного, а захисник вибив м’яч з лінії воріт, коли по воротах бив Кучеренко. Попри це, на другий тайм «Волинь» все одно виходила з доволі непоганим гандикапом.
На початку сорокап’ятихвилинки активним був Кобзар, але свої моменти використати не зумів. Спочатку нападник пробив над поперечиною після прострілу Ляшенка, а ще один його удар потягнув Єрмолов.
У середині тайму «Кремінь» відповів ударом Кошмана, який потягнув Неділько, а згодом забив: Галат прицільним ударом влучив у кут та оформив дубль – 3:2. Рахунок став доволі хитким, але «Волинь» все одно мала моменти, аби закривати матч, проте Єрмолов вдало діяв після дальнього удару Кучеренка та небезпечного кутового. Також голкіпер відбив удар в ближній кут Хагназарі.
В підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував гольову перемогу «Волині» – 3:2. У наступному турі лучани прийматимуть на «Авангарді» «Агробізнес», матч відбудеться 29 жовтня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus