USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Переможця гри КВН визначили п’ять сотих балу. ВІДЕО

18 Грудня 2009 14:32
Мало хто з глядачів, навіть членів журі, змогли одразу зрозуміти – хто ж переміг у вчорашньому чвертьфіналі Ліги КВН «Волинь». Бо між першим і другим місцем різниця склала 0,05 балу.
 
Останній чвертьфінал «З поглядом у Новий Рік» у Палаці культури міста Луцька завершився вчора аж після 10-ї вечора. Змагалося 7 команд з усієї Західної України. До півфіналу за результатами гри пройшло аж п’ять. Офіційним переможцем стала команда зі Львова «Наслідки політехніки», яка з відривом у 5 сотих балу випередила тернопільську «Оптом дешевше».
 
Серед півфіналістів опинилися і дві луцькі команди - «25 кадр» та «Аж 2 О» з луцького Луцького політехнічного університету. Журі дала добро на пропуск до півфіналу ще й п’ятої команди – «Тра-та-та 36 км», що з Новоярівська на Львівщині.
 
«Останній чвертьфінал видався найцікавішим із усіх попередніх ігор. Хоча глядачів у залі було менше, ніж минулого разу. Надіюся, півфінал буде ще веселішим. Він відбудеться вже наступного троку, орієнтовно 25 лютого», - сказав директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц.
 
Також під час гри у холі «Просвіти» проходила благодійна акція волонтерського руху «Твори добро». Збирали гроші для дитячих будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 15:19
а скільки грошей назбирали волонтери на дитбудинки? подібні благодійні акції варто було б проводити під час масовіших свят (бо глядачі КВН були переважно студенти та молодь, а що з них візьмеш?..)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus