USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Перенесення святкування Дня Луцька мають вирішити лучани

19 Квітня 2018 11:05
Депутати Луцької міської ради розглянули звернення Українська православна церква Київського патріархату щодо перенесення святкування Дня Луцька з 24 серпня на 22 травня, аби співпадало із Днем святого Миколи Чудотворця. Обранці громади вважають, що це має вирішити громада обласного центру.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

У зверненні духівники переконують, що таким чином святкування вдасться підняти на вищий рівень.

Зваживши на це, голова комісії Олександр Козлюк запропонував, щоб такі питання вирішили самі лучани.

«Я вважаю, що варто рекомендувати провести громадське обговорення щодо перенесення дня міста на 22 травня, або іншу дату, яку запропонують в ході обговорення. Це мають вирішити лучани», - висловив пропозицію депутат.

Присутні підтримали його.

Нагадаємо, раніше інші профільні постійні комісії з цього приводу вже давали доручення департаменту культури, аби там розглянули це питання з істориками, духівниками та надали свої пропозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus