USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Переправляли цигарки у Польщу літальними апаратами: на Волині викрили контрабандистів

25 Листопада 2022 11:20
Волинські правоохоронці спільно з працівниками Луцького прикордонного загону викрили групу контрабандистів. Чоловіки організували незаконне переміщення в Польщу тютюнових виробів за допомогою малих літальних та безпілотних літальних апаратів.

Про це повідомили у поліції області.

Правоохоронці провели санкціоновані обушки у помешканнях фігурантів. У результаті слідчих дій вилучили безпілотник (типу квадрокоптер), 2 малих літальних апарати (типу літак), 7 акумуляторних батарей, парашут та 2 антени аналогового зв’язку з триногою, комплектуючі до малого літального апарату. Також вивили тепловізор, майже 2500 пачок сигарет (з марками для продажу в мережі «Duty Free»), 3 радіостанції з зарядними пристроями, автомат Калашникова, нарізний карабін з оптичним пристроєм, близько 100 набоїв, 2 згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, гроші, чорнові записи та інші речові докази.

Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертиз. За результатами експертиз будуть кваліфікуватися дії фігурантів. Триває слідство, під час якого будуть з’ясовані усі обставини та встановлюватиметься коло усіх осіб, причетних до скоєння злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus