USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Контрабандисти з Донбасу на Волинь постачали великі партії цигарок

15 Лютого 2020 21:32
Правоохоронці викрили масштабну контрабандну схему постачання цигарок з окупованих територій Донбасі на вільну територію України. У суботу 15 лютого на Волині, а також у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях відбулося понад 90 обшуків за місцями проживання фігурантів справи.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

У складських та офісних приміщеннях було виявлено та вилучено півтори тисячі ящиків тютюнових виробів (750 тисяч пачок цигарок) на загальну суму понад 20 млн грн, готівки на понад 900 тис. грн, які були одержанні від злочинної діяльності, чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також вогнепальну зброю та набої.

Досудове розслідування встановило, що група місцевих мешканців Донеччини, діючи за попередньою змовою з поки що не встановленими військовослужбовцями Збройних сил України, організували переміщення через лінію розмежування контрафактних тютюнових виробів у великих обсягах, які в подальшому розповсюджували територією України.

Нині готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно. Встановлюються усі обставини злочинної діяльності та коло причетних до злочинів осіб.
Раніше голова СБУ Іван Баканов розповів, як посилити боротьбу з контрабандою та нелегальним ринком тютюну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не тсн Показати IP 15 Лютого 2020 21:45
А не з Білорусі нам дешеві цигарки їдуть і летять?
Гирикович Показати IP 15 Лютого 2020 22:08
В Смолки був обшук ?
777 Показати IP 16 Лютого 2020 10:23
Стаціонарні пости поліції і тотальний контроль вантажів не дав би змоги вільно з Донбасу привезти цигарки на Волинь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus