USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Переслідували можливого злочинця: повідомили деталі ДТП за участю патрульних у Луцьку

14 Травня 2021 16:13
Сьогодні вдень у Луцьку на проспекті Відродження сталася ДТП за участю мотоцикліста та автомобіля поліції.

Патрульна поліція Волині на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила деталі автопригоди.

Зазначається, що вдень екіпажам патрульної поліції в радіоефір надійшла оперативна інформація про те, що на вулиці Рівненській рухається мотоцикл, керманич якого може бути причетним до злочину, яке розслідується слідчими в рамках кримінального провадження.

За інформацією стало відомо, що водія мотоцикла переслідують оперативні працівники з населеного пункту Липини, однак керманич не виконував законні вимоги про зупинку та продовжував рух вулицями міста, порушуючи ПДР та створюючи своїми діями загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

Патрульні, отримавши орієнтування, помітили вказаний мотоцикл на проспекті Відродження.

Забезпечивши безпеку дорожнього руху, увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольору і спеціальний звуковий сигнал, патрульні сповільнили потік транспорту, намагаючись здійснити зупинку мотоцикла. Однак, дії поліцейських та інших учасників дорожнього руху керманич мотоцикла ігнорував та продовжив рух, внаслідок чого здійснив зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а керманичу мотоцикла одразу викликали екстрену медичну допомогу.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Деталі встановлюються.

Відео переслідування мотоцикліста можна подивитись ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 14 Травня 2021 16:30
криве інформаційне прикриття, особливо якщо прочитати закон про нац. поліцію
102 Показати IP 14 Травня 2021 16:35
То треба калічити людину??????
Тарас до 102 Показати IP 14 Травня 2021 16:57
а може він до когось в дім з пістолетом пробрався і втікав від поліції. Якщо не зупиняється на закону вимогу можна і пальнути разок, поки він на переході маму з візочком не протаранив.
103 до 102 Показати IP 14 Травня 2021 17:01
В даному випадку - побічний ефект загалом правильних дій. Ліс рубають - тріски летять, не чув ніколи? Особисто не маю нічого проти стрільби на ураження по водіях ТЗ, які не виконали законної вимоги про зупинку і втікають від переслідування поліції, наплювавши на безпеку всіх інших. Про права свої хай потім на зоні вякають.
тарас Показати IP 14 Травня 2021 17:32
повністю підтримую поліцейських!!!!!!!!! треба було зупинитись й все!!!!!!!! самі винні.
Іван Показати IP 14 Травня 2021 17:33
Я - очевидець цього ДТП. Бачив той відрізок, коли поліція переслідувала його же на пр. Відродження. Такого зухвалого водія мотоцикла треба пошукати, Він мін наробити багато біди. Добре, що затримали. Судити св.лоту треба по усіх строгостях законів!!!
Цікаво Показати IP 14 Травня 2021 17:52
а шо вирішили по тим професіоналам, що на кільці умудрилися автівку протаранити? я тоді довго сміявся, як муніципали відео не злили, о це неймовірна траекторія, о це виший пілотаж! або як вони на розділювальний острівок біля повороту на Теремно наскочили. впевнений, що поліцаї знову напортачили. і судячи з коментарів, то пригорає дупка в них
Я Показати IP 14 Травня 2021 17:53
Ну зараз почнуться коментарі від родичів у стилі "не мали права переслідувати, він ні в чому не винен,він просто злякався". Зупиняє тебе поліція - зупиняйся, а не жени далі на своєму драндулеті, наражаючи на небезпеку інших.
Олег Показати IP 16 Травня 2021 10:30
Ну так злочинець чи ні уточніть.Напевно що ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus