USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Перевізників, на яких найбільше скаржаться лучани, викличуть «на килим»

23 Липня 2019 11:12
Тоді, коли автобуси найпотрібніші, їх немає: перевізників, щодо яких надходить найбільше скарг, викличуть на засідання виконкому.

Як розповіли під час оперативної наради у Луцькій міськради, досить часто лучани звертаються у групу оперативного реагування «15-80» щодо відсутності рейсів, особливо в ранкові та вечірні години та у вихідні дні. Крім того, люди скаржаться на великі інтервали та недотримання графіку руху маршрутних автобусів, грубу поведінку водіїв, брудний стан автобусів.

Секретар міськради Григорій Пустовіт запитав у керівника профільного управління міськради, чому немає маршруток у ранкові години, коли людям вони найпотрібніші.

Начальник управління Володимир Степанов відповів, що трапляються безпідставні зриви графіків руху з провини перевізників, пов’язані зі станом рухомого складу.

На це Григорій Пустовіт зазначив, що потрібно надати інформацію щодо кожного такого випадку, з зазначенням винних.

«Хто крайній, з кого питати? Людям потрібно їхати на роботу, маршрутки немає, і щоразу перевізники розповідають, що як тільки піднімуть вартість проїзду, життя в місті покращиться. Будемо чекати поки буде беспредєл?» - запитав виконувач повноважень міського голови.

Він доручив викликати на наступне засідання виконкому перевізників, щодо яких надійшло найбільше скарг, аби ті пояснили, чому це відбувається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 23 Липня 2019 11:52
«Хто крайній, з кого питати? ... Будемо чекати поки буде беспредєл?» (С) - так виходить що ми ще й не знаємо хто крайній? Взагалі то питати треба з перевізника який не надає якісні послуги! От це якраз і є той самий беспредєл. При заключенні договорів треба було прописати відповідальність. Найкраще діє відповідальність "рублем" - не виконуєш вимоги, транспорт брудний, несправний - зменшити вартість проїзду окрім штрафів. Якщо і далі вимоги не виконуються, то розірвати договір з компенсацією місту витрат на пошуки нового перевізника. Наступний перевізник виконував би вже все як треба. А так будемо шукати кого призначити крайнім.
пас Показати IP 23 Липня 2019 16:28
Маршрут номер 3(три)постійно не прибуває на зупинку Шевченка,13(Наш край) після 21.00. Хоча має бути,згідно графіку,котрий є на зупинці,ще два рейси в сторону базару. Тому,якщо не їздите,відмініть два останніх рейса. Не дуріть людей,які дивляться на графік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus