USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Переворот в окупованому Луганську: озброєні люди захопили центр міста. ВІДЕО

21 Листопада 2017 14:32
Озброєні люди, що взяли під контроль центр Луганська, відмовилися виконувати наказ наказ голови самопроголошеної "Луганської Народної республіки" Ігоря Плотницького покинути свої позиції.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з джерелами російського видання «Новая газета», невідомі у військовій формі озброєні стрілецькою зброєю і мінометами. Ватажок самоназваної «ЛНР» Ігор Плотницький наказав їм звільнити місто, однак це звернення проігнорували.

Напередодні так званого «міністра внутрішніх справ» самоназваної «ЛНР» Ігоря Корнета тимчасово відсторонили.

Координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив подробиці про конфлікт ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького та "міністра МВС" Ігоря Корнета в Луганську. Про це він написав у Facebook. "Після довгого протистояння ватажок «ЛНР» І. Плотницький звільнив «міністра внутрішніх справ ЛНР» І. Корнета з формулюванням «у зв'язку з порушенням стосовно нього кримінальної справи», «тимчасовим виконуючим обов'язки міністра» призначений «начальник кримінальної поліції МВС ЛНР» Черков", - сказано в повідомленні.

Люди у формі заявляють, що вулиці оточені згідно з наказом "МВС ЛНР". За словами бойовиків, проводяться планові навчання, однак вони відмовилися продемонструвати свої документи. Раніше в центрі Луганська під колишнє управління МВС підігнали БТР, будинок оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Про це у Facebook повідомив журналіст Андрій Діхтяренко.

Схоже, Корнет вирішив “оскаржити рішення суду” про звільнення з посади міністра, – написав він.



Як пишуть інтернет-ресурси бойовиків, готується штурм “урядових” будівель та “арешти” ватажків “ЛНР”.

Відео з присутніми на вулицях окупованого Луганська силовиками оприлюднив канал самоназваної «ЛНР» під назвою «ГТРК ЛНР».



Корнет заявив, що силовиками отримані докази «причетності директора «ГТРК ЛНР» Анастасії Шуркаєвої до діяльності українських спецслужб».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 21 Листопада 2017 14:59
Ні в якому разі не перешкоджати лугандійцям. Ці криси мають самі себе зжерти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus