USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Усю готівку з окупованого Луганська вивезли до Росії

23 Листопада 2017 14:56
В окупованому Луганську відсутні готівкові кошти у банках та банкоматах.

Про це 23 листопада під час брифінгу повідомив речник міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає УНІАН.

За його словами, пенсіонерам пояснюють, що кошти будуть відсутні до кінця року.

«Зокрема, у банках та банкоматах Луганська відсутні готівкові кошти. За попередньою інформацією, вся готівка була вивезена на територію РФ. Пенсіонерам, які звертаються до працівників фінансових установ з метою пояснення ситуації повідомляють, що кошти будуть відсутні до кінця поточного року. Про причини, не повідомляють», - заявив він.

21 листопада в Луганську розгорівся конфлікт між ватажками бойовиків «ЛНР» Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом, а в протистояння були залучені бойовики ватажка «ДНР» Олександра Захарченка і ФСБ РФ. Надвечір до міста з боку РФ почали підтягуватися колони військової техніки з БТРами, зенітками та УРАЛами. А вже 22 листопада повідомили про захоплення будівлі «Генпрокуратури ЛНР», під час якого було заарештовано низку чиновників.

Також раніше повідомлялося, що бойовики у центрі Луганська перевіряють документи у перехожих. Крім того, медикам заборонили виїжджати з Луганська до кінця тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан(Крымчанин) Показати IP 23 Листопада 2017 15:00
Є підстави для ввода російських миротворчих сил.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 23 Листопада 2017 15:11
Боженько ж ти мій! Шош то робиться?
НІчо до АНАТОЛЬ_ Показати IP 23 Листопада 2017 16:59
не переживай так)), зараз Україна швидесенько пенсії їм повиплачує, вони сюди ж в Україну припруться затаряться продуктами, ліками, побуттоварами, попруться назад, перетнувши пропускник незабудуть обернутись злісно, з насолодою, плюнути все в ту ж Україну, так і проживуть - пенси, за рахунок стабільних укрпенсій , повитягують все своє кодло.
Степан(Крымчанин) Показати IP 23 Листопада 2017 19:58
100% повтор Абхазського сценарія. Там тоде почалося с конфлікуту регіональной влади і силовиків, потім банківська блокада Абхазіі, в т.ч. були заарештовані всі приватні рахунки, а 8.08.2008 Саакащвілі відкрив вогонь систем "Град" по жилим кварталам Цхінвала. Чим це закінчилось-відомо. В Украіні масштаби будуть більшими. Результат аналогичен. По оцінках військових експертів (в т.ч. Українських-Р. Василишин, І.Беркут) украфна втратить 30-50% території. Західні регіони будуть під контролем миротворчих сил ООН (польский, румунський, словацький контингент). Контроль над центральними регіонами будуть здійснювати змішані коаліційні пірозділи(американськи, німецьки, англійськ, французськи)
Валентин до Степан(Крымчанин) Показати IP 23 Листопада 2017 23:13
Ох тебе і штирить) Судячи із симптомів то або меф або кокс. Швидко писав або перекладав. Багато помилок, українські і російські слова в перемішку. Нова методичка, ще не засвоїв матеріал. А норму треба здавати. От і приняв допінг. Але за старання плюс. P.S. До чого я це написав? Слухай, відсип трішки, га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus