USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Перше серйозне випробування для новенького баскетбольного майданчика: в Луцьку – стрітбольне свято. Фото

1 Серпня 2020 15:28
Баскетбольний майданчик на вулиці Глушець сьогодні став місцем битви 15 команд, які зібралися, аби позмагатися за кубок.

«Кубок Луцька» розпочинався із затримкою. Спочатку старт змагань довелося відкласти на годину, а потім його ще декілька разів переносили на невизначений термін. Усе - через рясний дощ. Здавалося, погода докладає максимум зусиль, аби змагання не розпочалися взагалі. Все ж організатори, порадившись із представниками команд, вирішили – матчам бути! Після короткої розминки турнір розпочався.
До слова, це перше масштабне змагання на новенькому майданчику, якість якого вже встигли високо оцінити гравці у баскетбол та теніс. Їхнє враження підтверджує і постійний організатор змагань та ідейний натхненник розвитку баскетболу на Волині Дмитро Чайковський. Він розповідає, що нині проходить вже 5 стрітбольний «Кубок Луцька» у форматі «3 на 3».
«Погода нам заважала, але спортивний дух сильніший. Хлопці дуже скучили за баскетболом. Плануємо відсьогодні збиратися постійно 4 рази на тиждень: у понеділок, середу, п’ятницю та суботу на 8.30, організовувати спільні тренування для усіх охочих. Їх, до речі, будуть проводити гравці «Старого Луцька» і вони будуть безкоштовні. Тому запрошуємо і дорослих, і молодь. І сьогодні, думаю, будуть підходити люди, цікавитися грою, а ми їх будемо запрошувати на тренування», - каже Дмитро Чайковський.

Спортсмен відзначає: наше місто є чи не найкращим щодо наявності майданчиків в Україні. Принаймні, як каже, за тією інформацією, яку має. Дмитро Чайковський підкреслює – важливо, щоб таких місць для активного відпочинку було чим більше. Адже у цьому питанні не стільки актуальна якість покриття чи пластикові щити, як сама їх наявність.

Сьогодні ж на турнірі зібралося 15 команд: 8 – дорослих і 7 – зі спортсменами до 18 років. Вони поділені на 2 групи в кожній категорії. З кожної групи буде виходити по 2 команди, які між собою зіграють півфінали. На переможців чекають гарні призи від постійних партнерів змагання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 1 Серпня 2020 21:33
Наше місто, нарешті, просинається та оговтується. Хлопці молодці)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus