USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Данки, «заруби» та емоції: як стрітболісти з п'яти міст змагалися за Кубок Луцька. Фоторепортаж

16 Серпня 2020 22:30
Вчергове на мультифунціональному баскетбольному майданчику, який збудували та відкрили для луцьких баскетболістів, провели турнір з баскетболу 3х3 – 16 серпня команди змагалися за Кубок Луцька. Тож вболівальники та любителі спорту мали смогу спостерігати захоплюючі поєдинки з низкою данків, «заруб» між гравцями та крутими розв’язками.

Так, окрім місцевих команд, на турнір приїхали стрітболісти з інших міст, зокрема Рівного, Житомира та Ковеля. Також у турнірі брала участь і команда з Ківерець.

Усі команди були поділені на чотири групи, а її переможець одразу ж виходив у фінал. Відзначимо, що в півфіналі виявилося одразу дві команди з рівного «Рівне» та «Кутикула», також за фінал змагалися луцькі «Апасні Єноти» та «Смайл» з Житомира.

«Рівне» зійшлося з лучанами, і «єноти» показали, хто господар турніру, перемігши з рахунком 15-12 та вийшовши у фінал. Матч між «Кутикулою» та «Смайлом» був чи не найвидовищнішим – Житомир володів перевагою, однак рівняни не лише здійснили камбек, а й перемогли, вийшовши до фіналу.

У матчі за третє місце влучнішою була команда «Смайл», яка й завоювала бронзові медалі.

А ось фінал виявився доволі неконкурентним – «Апасні Єноти» одразу ж заволоділи перевагою і впевнено перемогли рівненську «Кутикулу» – 21-8.

Команду переможців представляли Петро Глушко, Володимир Шевчук, Ілля Бедлінський, Дмитро Хомич. А найкращим гравцем Кубку Луцька став Володимир Шевчук.

Тож, яким був стрітбольний Кубок Луцька, – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вболівальник Показати IP 16 Серпня 2020 23:08
Репортаж на 100% передає атмосферу турніру!!!
Лучанин Показати IP 17 Серпня 2020 13:19
Круте дійство. Для активої молоді - те що треба!
Глядач Показати IP 18 Серпня 2020 09:14
Емоційний турнір, багато крутих епізодів як у голівудських фільмах. Люди ходіть на такі турніри, вхід безкоштовний. Що ще треба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus