USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перший на Волині індустріальний парк відкриють у Нововолинську

6 Липня 2017 20:26
Індустріальний парк “Нововолинськ” включений до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Про це йдеться у листі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, адресованому Волинській обласній державній адміністрації.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Метою створення такого парку є забезпечення сталого економічного розвитку міста шляхом формування єдиної території зі спеціально облаштованою інфраструктурою для розміщення нових об'єктів промисловості, інноваційної сфери, логістики і супутніх послуг, спрямованих на забезпечення економічного зростання, створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку міста, підвищення конкурентоспроможності регіону, збільшення надходжень до міського бюджету та державного бюджету України, а також активізації інвестиційної діяльності як в місті, так і в регіоні.

Функціональне призначення парку: машинобудування; приладобудування; матеріально-технічне постачання і збут (логістика); легка промисловість (текстильна, швейна, шкіряно-взуттєва, шкіряно-галантерейна); сільськогосподарська промисловість (теплиці); ІТ-кластер (аутсорсинг).

"Створення індуструального парку дасть можливість працевлаштувати людей, які звільняються із шахт. За розразунками, які були зроблені, в індустріальному парку планують створити більше ніж 1 тисяча робочих місць", – розповів заступник міського голов Нововолинська Олександр Громик в інтерв'ю телеканалу СТН.

Зона охоплення індустріального (промислового) парку «Нововолинськ» знаходиться неподалік міста Володимир-Волинський та ближніх сіл Іваничівського та Володимир-Волинського районів, що в свою чергу створить підґрунтя для часткового працевлаштування жителів вищевказаної місцевості. Таким чином, індустріальний парк у місті Нововолинську матиме регіональне значення для південно-західної частини Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus