USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Персонал королеви Єлизавети витратить 40 годин на переведення стрілок на тисячі її годинників

24 Жовтня 2020 21:05
У суботу ввечері 24 жовтня у Великій Британії готуються переводити годинники на годину назад. Працівники Royal Collection Trust витратять понад 40 колективних годин, аби перевести всі годинники королеви Єлизавети II.

Про це повідомляє Independent, пише Бабель.

Працівники мають вручну перевести стрілки на понад тисячі годинниках – 450 у Віндзорському замку, 600 у Букінгемському і 50 у палаці Голірудгауз (офіційна резиденція британських монархів у Шотландії). Також вони мають перевести кілька великих баштових годинників.

Один із членів команди розповів BBC про те, що кожного дня о 9 ранку королеву будить особистий волинщик, який стоїть за вікном і грає тільки для неї. А якщо вона спить, волинщик продовжує грати ще 15 хвилин.

Зазначимо, що в Україні перехід на зимовий час відбудеться, як і в Британії – в ніч на 25 жовтня стрілки годинника треба буде перевести на годину назад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus