USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

П’ять хвилин під водою: в басейні луцького фітнес-клубу ледь не втопилася трирічна дитина

30 Серпня 2022 12:06
Подія трапилася в басейні фітнес-клубу «Лайм Фіт» у Луцьку. Трирічну дитину госпіталізували. Про випадок повідомили правоохоронців, які розпочали досудове розслідування.

Інцидент стався близько двох тижнів тому. Дитина понад п’ять хвилин перебувала під водою без свідомості, інформує ТРК «Аверс».

Відомо, що попередньо в маленьких дітей було заняття з інструктором із плавання.

В обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили, що швидка виїжджала на виклик до фітнес-клубу. Бригада реанімувала трирічну дитину, яку дістали з басейну.

Як розповів директор центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, працівники швидкої провели дитині реанімаційні заходи і врятували їй життя.

Малечу госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні у важкому стані. Тиждень тому дитині стало краще і її перевели з реанімації у відділення.

Медичний директор з хірургічної роботи Ігор Дородних повідомив, що дитину вже готують до виписки.

Про інцидент медики інформували правоохоронні органи. Факт внесли до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу (невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Радувець Ларіса Показати IP 30 Серпня 2022 12:26
Де був 5 хвилин інтруктор? Ролики з Тік току переглядали?
Kolyan Показати IP 30 Серпня 2022 16:52
Лаймфіт то взагалі цікавий заклад побудований для відмивки коштів… Щей дітей калічать, виродки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus