USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Під час лісових пожеж у Каліфорнії загинула однорічна дитина

10 Вересня 2020 09:28
У штаті Вашингтон з’явилася перша жертва масштабних лісових пожеж: однорічна дитина задихнулася у власному будинку, коли родина намагалася вибратися.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Батьків загиблої дівчинки доправили до лікарні з опіками. Ушпиталено принаймні трьох пожежників, один перебуває у критичному стані.

Кожні півтори години в Сполучених Штатах вщент вигорає територія, яка за розміром приблизно в Маріїнський парк. Каліфорнія, Орегон, Вашингтон, Юта, Невада – весь Захід охоплений лісовими пожежами. «Я тут 27 років живу і з таким вітром як вчора вночі. Я такого жахливого вогню у вересні ніколи ще не бачив», – розповів помічник голови пожежного департаменту Грехема Стів Річардс.

Стоїть страшенна засуха, рвучкий вітер блискавично розносить вогонь, до якого треба бути напоготові. Усі, хто живе в зоні ризику і ще не евакуйовані, дістали попередження: привести до ладу оселі. Цим займаються страхові компанії, яким у разі біди, компенсувати людям збитки.

Вже кілька тижнів західне узбережжя страждає від займань, більшість з яких трапляється через людей, що відпочивають у лісах та парках і нехтують забороною розводити вогонь. Знеструмлено понад півмільйона осель, сотні будівель вигоріли вщент.
Як повідомлялося раніше, у Каліфорнії площа пожеж досягла рекордних 809 тис. гектарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus