USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відповідальність за замах на Мадуро взяли на себе «Фланелеві солдати»

5 Серпня 2018 14:10
Відповідальність за замах на президента Венесуели Ніколаса Мадуро взяла на себе маловідома група "Фланелеві солдати" (Soldados de Franela).

Відповідну заяву група опублікувала 5 серпня у Twitter, пише Гордон.

"Операція полягала в тому, щоб безпілотні літальні апарати з вибухівкою пролетіли над президентською трибуною. Снайпери почесної варти збили дрони до досягнення цілі. Ми показуємо, що вони вразливі, сьогодні цілі не досягнуто, але це питання часу", – ідеться в повідомленні.

4 серпня на Мадуро скоїли замах під час його виступу перед гвардійцями на параді в Каракасі. Міністр зв'язку й інформації Венесуели Хорхе Родрігес заявив, що президент не постраждав і вже повернувся до роботи.

Мадуро під час звернення до громадян повідомив, що поліція вже заарештувала кількох людей, причетних до замаху. За його словами, президент Колумбії Хуан Мануель Сантос особисто відповідальний за напад.

У МЗС Колумбії назвали ці звинувачення абсурдними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus