USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час пограбування волинянин наніс жінці 19 ударів ножем та підпалив хату

18 Вересня 2018 20:20
Намагаючись пограбувати хату, п’яний волинянин завдав жінці 19 ударів ножем, від чого та померла, однак цього йому було мало, адже не знайшовши жодних матеріальних цінностей, він вирішив спалити будинок.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 12 вересня.

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що 26 лютого цього року волинянин, який був напідпитку, з метою пограбування проник до будинку, де в кухні на ліжку лежала потерпіла. Аби жінка йому не заважала, обвинувачений напав на неї, завдавши 19 ударів ножем в область грудей та спини, внаслідок чого вона померла. Після цього він обшукав будинок, однак матеріальних цінностей не знайшов, тож вирішив спалити його, аби приховати сліди злочину.

Сам обвинувачений розповідає, що проживав у закинутому будинку, а гроші заробляв тимчасовими підробітками, зокрема допомагав односельчанам по господарству. Він каже, що також допомагав і потерпілій, тож одного вечора, коли в нього закінчилося спиртне, він вирішив позичити у неї гроші. З його слів, зайшовши у будинок, він попросив у жінки гроші, однак та не відповіла, тож узявши ніж, він наніс їй декілька ударів, а потому намагався знайти гроші, втім цього йому не вдалося, тому він взяв оберемок соломи, підклав під двері будинку та підпалив, аби приховати сліди свого перебування. Де подів ніж – не пам’ятає, адже був п’яний.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 14 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 18 Вересня 2018 20:29
Це жах. Як страшно жить. Я в шоцi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus