USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Одесі чоловік вбив жінку, розчленував її та викинув на смітник

23 Серпня 2022 11:58
В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві 51-річної жінки. Зловмисник спричинив жінці несумісні з життям тілесні ушкодження, а коли зрозумів, що вона не дихає, відрубав їй голову та кінцівки, сховав тіло в сумку й ковдру і викинув у найближчий смітник.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Сімнадцятого серпня до територіального відділу поліції із заявою звернулася жителька Суворовського району. Жінка просила допомоги в пошуках її доньки, яка декілька днів не виходила на зв'язок.

Під час проведення ряду оперативно-розшукових заходів поліцейські відпрацювали коло спілкування зниклої і з’ясували, що останнім, хто міг бачити розшукувану, був 44-річний житель того ж Суворовського району.

Читати ще: «Схожий на маніяка»: впізнали адвоката й учасника телешоу про одруження, який порубав кохану і вирізав їй серце

Слідство встановило, що ввечері 13 серпня чоловік познайомився зі зниклою одеситкою і запросив її до себе. Під час спільного вживання алкоголю між зловмисником та потерпілою виникла сварка, під час якої господар декілька разів вдарив гостю по голові. Від отриманих травм жінка померла. Аби приховати сліди злочину, чоловік засунув тіло до підсобного приміщення, а через добу розчленував, сховав у ковдру та сумку і викинув в альтфатер.
У тому, що сталося, зловмисник звинувачує оковиту. Поліцейські під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Слідство триває. Поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 23 Серпня 2022 13:46
Краще б так орків рубав .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus