USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Під час суду над Пашинським екснардепка Чорновол напала на журналіста

18 Жовтня 2019 17:35
Під час судового засідання щодо тримання під вартою екснардепа Сергія Пашинського на журналіста видання «Правовий контроль Україна» Дмитра Кучера напала колишня народна депутатка Тетяна Чорновол.

Згідно з інформацією пресслужби Національної спілки журналістів України, Чорновол вирвала з рук Дмитра Кучера телефон, штовхали, дряпали та перешкоджали журналістській діяльності.

«На суді перебував за редакційним завданням, - розповідає у коментарі НСЖУ Дмитро Кучер. – Запитав у пані Чорновол про її ставлення до рішення суду, вона коротко відповіла – якесь класичне висловлювання. Тоді я перевів камеру на Парубія, який обіймався з Пашинським і вони про щось говорили. А з лівого боку стояла пані Чорновол, яка раптом вихопила в мене телефон, щоб я не знімав. Я вирішив забрати телефон назад, адже він досить дороговартісний, і поки повертав, пані Чорновол мене подряпала».

Після цього присутній у залі суду чоловік, за припущенням Кучера - товариш Тетяни Чорновол, почав виштовхувати із залу суду журналіста.

«Я вирішив такого не терпіти, став у стійку і відштовхнув його корпусом. Після цього він мене більше не чіпав, - розповідає Дмитро. – Є відеозапис, на якому видно, як пані Чорновол вихоплює в мене телефон».

На місце події журналіст викликав поліцію. А також написав заяву за 171 ст – перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Дмитро Кучер є телевізійним журналістом, працював раніше на телеканалах 1+1, 112 Україна, радіо RTi та сайті «ЙОД медіа».

Як повідомлялося, 18 жовтня Апеляційний адміністративний суд Києва залишив під вартою екснардепа Сергія Пашинського, якого раніше заарештували на два місяці за підозрою у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Київської області Вʼячеславу Хімікусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пиьання Показати IP 18 Жовтня 2019 19:24
А дати прописку всій цій нечисті в одній камері неможливо?
Доктор Шацький 33 см Показати IP 18 Жовтня 2019 20:21
Чорновол - вижившая із розуму кур....ва .
Нінель Показати IP 18 Жовтня 2019 20:33
Журналісту порада,якщо Чорновіл його подряпала ,то терміново зробіть вакцинацію від сказу !
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2019 06:59
Підстілка Пашинського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus