USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час вуличних перегонів у Британії авто врізались у людей

19 Липня 2019 15:16
Щонайменше 17 людей постраждали в результаті ДТП під час вуличних перегонів в британському місті Стівенідж на північ від Лондона.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на BBC.

Траспортні засоби зіштовхнулися 18 липня ввечері. У результаті двоє людей отримали сильні поранення, ще 15 – легші.

Відеозаписи з місця події показують, як один автомобіль проїжджає повз інший, перш ніж вони зіштовхуються. У результаті одне авто вражає людей, що стоять біля узбіччя, а інший – влітає в натовп по інший бік дороги.

Організатори події під назвою Cruise-Herts повідомили, що у четвер відбувався захід, де люди презентували тюнінговані автомобілі. Цю зустріч проводять 17 років поспіль, щоб зібрати гроші на благодійність. Традиційно на цьому заході не відбуваються перегони, але цього разу двоє автомобілістів несподівано вирішили влаштувати гонку.

Поліція Хартфордшира заявила, що проводить розслідування. Нікого не затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus