USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під час затримання зловмисника патрульну на смерть збив мікроавтобус

2 Жовтня 2019 21:15
У Полтавській області в дорожньо-транспортній події загинула патрульна поліцейська Марина Фетч під час виконання службових обов'язків.

Про це повідомляє Наполіція в середу, 2 жовтня.

Зазначається, що Марина Фетч заступила на чергування на дорожню станцію патрульної поліції в місті Лубни на автодорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський.

"Близько 16-ої години на посту патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу поліцейських зупинитися водій не зреагував. У результаті нетривалого переслідування патрульним вдалося зупинити його приблизно за чотири кілометри від дорожньої станції", - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки у водія і в салоні авто виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення перевірки на стан сп'яніння водія Volkswagen Passat і оформлення адмінматеріалів Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі.

У цей час по автодорозі рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не дотримався безпечного швидкісного режиму, скоїв наїзд на патрульну і зіткнувся із зупиненим на узбіччі мікроавтобусом. Патрульна померла на місці.

Жінка виховувала 10-річного сина.

Зараз розслідуються всі обставини цієї ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 3 Жовтня 2019 11:19
Девочку жалко.но.Еще нет никаких результатов расследования а уже водитель спринтера виноват.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus