USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Під Херсоном українські захисники знищили вертольоти РФ: «підсмажена» авіація потрапила на супутникові знімки

16 Березня 2022 10:27
Українська авіація знищила військові вертольоти російських окупантів, які дислокувалися в тимчасово захопленому аеропорту під Херсоном.

Про це пише УНІАН з посиланням на американське видання CNN.

Як свідчать нові супутникові знімки Planet Labs, українським Повітряним силам вдалося спалити щонайменше три ворожі гелікоптери.

За даними CNN, цю операцію українські військові провели 15 березня. Видання назвало її найпотужнішою атакою Повітряних сил України по авіації загарбників з усіх відомих раніше.

Система NASA Fire Information for Resource Management System (FIRMS), яка відстежує великі пожежі по всьому світу, підтвердила вдалий удар українських ВПС по захопленому аеропорту.

Окрім гелікоптерів, згоріли також ворожі військові машини, що там базувалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus