USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Під колесами потягу «Ковель-Одеса» загинула жінка

21 Липня 2019 15:06
На Рівненщині під колесами потяга загинула жінка.

Трагедія сталася 20 липня близько 22 години на залізничній станції «Обарів», що у селі Городок Рівненського району. Там під пасажирський швидкісний потяг сполученням «Ковель-Одеса» потрапила жінка, пише поліція Рівненщини.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 54-річна жителька села Городок, перетинаючи залізничні колії по нерегульованому переходу, потрапила під потяг. Отримані травми виявилися несумісні із життям.

За фактом порушення правил безпеки руху на залізничному транспорті слідчі слідчого управління внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus