USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Луцьком квітує безкоштовний конкурент Волинської Голландії

19 Травня 2019 11:23
Ось уже другий тиждень поспіль під Луцьком квітує ріпак. Волиняни цілком заслужено охрестили рослину безкоштовним конкурентом тюльпанів із «Волинської Голландії», адже ріпак в період цвітіння – прекрасний фон для фотосесій.

Поєднання жовтогарячого цвіту з блакитним небом Волині виглядає, наче створений природою прапор України. Патріотичне поєднання кольорів гідно оцінили любителі гарних та креативних світлин.

Зокрема, величезні плантації ріпаку знаходяться поблизу села Воротнів, що знаходиться на відстані у близько 20 кілометрів від Луцька. Тож, якщо дозволять погодні умови, любителі пофотографуватися, й просто помилуватися гарними краєвидами, ще мають змогу відвідати ріпакові поля цього вікенду.

Побачити, як виглядають ріпакові поля Волині навесні, можуть і читачі Інформаційного агенства Волинські Новини у фоторепортажі журналістки видання Вікторії Семенюк, яка відвідала варту уваги місцевість разом із своєю сім'єю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Я Показати IP 19 Травня 2019 13:56
Яка краса навкруги.....а ми не бачимо її. Якби людина з природою жила в гармоніі, як було задумано Богом, на землі був би рай. Людство якби жило по 10 Божих заповідях, на планеті-Земля не було б таких природніх катаклізм.. Ми тільки тепер думаємо про гроші , як найшвидше збагатитись і зброю придумуємо і беремо зброю в руки на самознищення. Окупанти йдуть на захоплення земель, а краси не бережуть і не бачать в себе під ногами і навкруги на декількох квадратних метрах, на жаль....
Володимир Показати IP 19 Травня 2019 15:27
Жовтий цвіт вимазує одяг,так що обережно)
Василина до Володимир Показати IP 19 Травня 2019 16:21
А, до речі, так воно і є)) Тому краще одягати щось не надто цінне, бо можна вимазати. Хоча цвіт ріпаку легко відіпрати)
Ольга Показати IP 20 Травня 2019 00:04
Дійсно гарно.Але чула, що ріпак настільки виснажує грунт, що на тому місці десятки років нічого не родить. ..
..... Показати IP 20 Травня 2019 06:44
да грунт виснажує а ви балбеси милуйтесь)
Агроном до ..... Показати IP 20 Травня 2019 10:13
Ще більшої маячні я не чув! Ріпак сіють для удобрення грунту. Його переорюють разом із землею. Таким чином він виконує функцію природнього компосту
мдя до Агроном Показати IP 20 Травня 2019 22:18
а якщо не перерюють? а сіють з року в рік не перемішуючи з грунтом. а просто задля олії. яку європейські країни цінують у вигляді єкспорту, але на свої європейских землях вирощувати не хочуть?
Агроном Показати IP 21 Травня 2019 10:34
Зазвичай, переорюють. Бо олію виробляють лише з насіння. А зелену частину або намворм тваринам, або на перегній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus