USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком квітує одна з найулюбленіших безкоштовних фотозон волинян

12 Травня 2020 21:51
Уже традиційним для Волині є щорічне весняне цвітіння однієї з найулюбленіших квіткових зон для фотосесій – полів ріпаку. Так, частенько у соціальних мережах і не тільки можна побачити усміхнених волинян на яскравому блакитно-жовтому фоні, що нагадує створений самою природою прапор України. Окрім ролі креативного фону для світлин, ріпак має приємний медовий аромат.

Волиняни цілком заслужено охрестили рослину конкурентом тюльпанів із «Волинської Голландії», адже фотографуватися на фоні плантацій ріпаку в період цвітіння можна абсолютно безкоштовно.

Такі поля можна знайти поблизу сіл Воротнів, Лище, Липини, Крупа тощо.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до Вашої уваги неймовірні краєвиди, які відкриваються волинянам, які відвідали ріпакові поля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Землянин Показати IP 13 Травня 2020 21:34
Шкода, що після ріпаку погано ростуть інші с/г культури. У світі назріває продовольча криза і брак хліба а тут красою любуються.
Вау Показати IP 15 Травня 2020 00:09
Вау як круто! Рапсове поле! Та ти шо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus