USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком легковик врізався у хлібовоз. Відео

1 Лютого 2019 12:14
У селі Зміїнець Луцького району зіткнулися легковик ВАЗ та мікроавтобус Фольксваген, який розвозить хліб.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 лютого близько 8 ранку.

На сторінці Княгининівської громади у Youtube опублікували відео з камери спостереження, яка зафіксувала момент аварії.

Так, на відео видно, що мікроавтобус виїхав з другорядної дороги на трасу, якою рухався легковик. У результаті сталося зіткнення.

За попередньої інформацією у ДТП ніхто не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Андрій Показати IP 1 Лютого 2019 13:06
Жигулі їхало з увімкненим правим поворотом, чим ввів в оману хлібовоза.
Євробидло до Андрій Показати IP 1 Лютого 2019 13:18
До речі так, вірно підмічено. Але, виїжджаючи з другорядної дороги, чи не повинен водій переконатися в тому - що його манер буде безпечним?????
Толік до Євробидло Показати IP 1 Лютого 2019 14:18
Якщо правий поворот увімкнений отже маневр хлібовоза вважається абсолютно безпечним адже ні жигулі ні хлібовоз один одному не створюють перешкод
Анатолій Показати IP 1 Лютого 2019 14:16
Так жигулі ввімкнули правий поворот, введення в оману неправильними сигналами, однозначно вина жигулів. І зверніть увагу відразу після удару як тільки водій зрозумів що винен вимкнув правий поворот, але ж благо є камери і все видно.
123 до Анатолій Показати IP 2 Лютого 2019 09:23
не правильно. водій хлібовоза МАВ уступити дорогу жигулям у будь якому випаду. жигулі могли показувати правий поворот для зміни полоси яка йде відразу за перехрестям або для повороту на наступному повороті. в пдд прописано про 50/100 метрів які він мііг виконати. я хз про цю дорогу, але навіть у місті є хренова туча поворотів один за одним, і виконуючи вимогу про 50 метрів, можна цілком реально проїхати два повороти і завернути у третій.
Для неудів Показати IP 1 Лютого 2019 15:21
– п.п.16.10: "На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, НЕЗАЛЕЖНО від напрямку їх подальшого руху"; – п.п.10.1:"Перед початком руху, перестроюванням та іншою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде БЕЗПЕЧНИМ і не створить перешкод іншим учасникам руху". Таким образом, введение в заблуждение водителя хлебовоза водителем "Жигули" является менее значимым и не состоит в прямой причинно-следственной связи с произошедшей аварией. Ответственность за ДТП должен нести водитель хлебовоза, несмотря на то, что его действия можно понять.
Колік до Для неудів Показати IP 1 Лютого 2019 17:57
1.4 Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила.
Ігор Показати IP 1 Лютого 2019 18:10
Водія легковика також можна зрозуміти. Він уступав дорогу двом попереднім, з відео добре прослідковується
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2019 20:45
Жигулятор забувся про свій поворотник, мабуть в салоні такий шум, що цикалку не чути. Я бачив не раз як на совкових машинах люди забувають про увімкнені поворотники. Молодці, хто камери повстановлював на тому відтинку, бо жугулін міг би потім говорити, що він не винен.
Анатолій Показати IP 1 Лютого 2019 23:19
Після їзди по Європі тисячі кілометрів я дома боюсь їздити через таких жигуляторів, понакупляють лахміття і права, а потім на дорогах чудять
444 до Анатолій Показати IP 2 Лютого 2019 09:25
Зараз всі з блях на ці жигулі і пересядуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus