USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Під стіни пам'ятки архітектури у Луцьку викликали поліцію

26 Червня 2017 15:55
Пам'ятку архітектури у центрі Луцька обгородили стрічкою. На місці працює поліція.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зокрема, з їхніх слів, йдеться про те, що фотоцентр Фуджі, який знаходиться у приміщенні архітектурної пам'ятки, розпочав ремонт та розширення. На фото видно, що вже вибили вікно і привезли нове для встановлення.

Небайдужі лучани викликали поліцію. Наразі патрульні опечатали територію. Тривають слідчо-оперативні дії. Роботи призупинили до з’ясування обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Иван Показати IP 26 Червня 2017 16:33
С окна сделать вход - вполне нормальное дело. Левчук (человек в подтяжках) вечно суёт свой нос куда ни попадя, а сам живёт в развалюхе. Вывод: голова в порядке - спасибо зарядке
Морж до Иван Показати IP 27 Червня 2017 08:59
Еге ж, кацапи звикли через вікна лазити.
Любі свині Показати IP 26 Червня 2017 16:56
Себто, те що там находиться комерційний об"єкт - нікого не бентежить! А те що орендатор вирішив відремонтувати вхідні двері - КОРД, СБУ, ДПС, МВС, НАБУ, САП і інше? Конкуренти, однако.... Не можу зрозуміти до чого тут поліція? Нащо їх так підставляти? Де склад злочину? Он у мене сусід міняє раму на балконі. Все ! Капець йому - викликаю поліцію!!!
Фіма до Любі свині Показати IP 26 Червня 2017 17:15
Та ви в своєму хліві можете робити що завгодно, А тут мова йде про історичну пам'ятку архітектури національного значення ну і є причина забрати назад під собор...головне зачіпка...
Микола Показати IP 26 Червня 2017 16:59
Матеріалізований процес комерціалізації церкви. А де охорона культурної спадщини ? А що з того приводу скаже міська і обласна влада ? А депутатам, шо заціпило ? Ото громадо знай,- як запрягаємо - туди і заїдемо. Шо смердить - не знаємо, шо руйнують - не бачимо. Деградація моралі. Quo vadis ? А діткам своїм, що скажемо ?
попутньо Показати IP 26 Червня 2017 18:39
йопсель, так памятка ж не руйнується і не спотворююється, таких робіт там вже багато. Цей з хвостом просто знову при дєлах, а небайдужий лучанин начитався хвостатого, той самого пронесло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus