USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Підкуп, агітація і підписані протоколи – у штабі Тимошенко заявили про порушення на виборах

31 Березня 2019 18:29
У штабі кандидата в президенти Юлії Тимошенко заявляють, що зафіксували факти порушення виборчого законодавства у Львівській, Закарпатській, Дніпропетровській областях та на Київщині.

Перелік порушень опублікований на сайті партії «Батьківщина», повідомляє Цензор.НЕТ.

Так, в штабі Тимошенко запевняють, що у Львівській області на більшості дільниць відсутні інформаційні плакати про кандидатів. Також спостерігачі від Тимошенко зафіксували випадок передачі бюлетеня для голосування від одного виборця іншому. На ділянці військової частини в с.Старичі Яворівського району, за їхніми словами, не вистачає бюлетенів для голосування.

У Київській області, за інформацією «Батьківщини», в Боярці зафіксовані факти підкупу виборців представниками кандидата на пост президента України Петра Порошенка. У Вишгороді, запевняють в партії, зафіксована спроба винести виборчі бюлетені методом «каруселей».

Крім того, за свідченнями очевидців, в Боярці та Ірпені роздають кульки і інформаційні флаєри від колишнього мера Ірпеня Володимира Карплюка. При цьому виборців просять підтримати чинного президента України Петра Порошенка.

На Закарпатті в смт. Воловець на ділянці № 210141 (ТВО № 70) спостерігачі від «Батьківщини» виявили вже підписані членами комісії протоколи про підрахунок голосів виборців без печатки і без встановлення результатів голосувань, на що був складений акт про порушення вимог закону України «Про виборах президента України».

У Кривому Розі Дніпропетровської області спостерігачі від «Батьківщини» зафіксували порушення встановленого порядку і правил проведення виборів: спроба повторного отримання бюлетеня виборцем і перешкоджання проведенню екзит-полу поліцейськими.

Також зафіксовано несвоєчасне відкриття ділянки (№ 121739 в Центрально-Міському районі) і видача бюлетенів із заздалегідь проставленими відмітками (№ 121603 та 121661 в Покровському районі).

З ділянки в Саксаганському районі був видалений спостерігач від партії «Блок Петра Порошенко», який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, повідомляють в «Батьківщині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus